Jörgen & Kim 9p.jpg

Jullie liefde voor elkaar

VASTGELEGD IN EEN PRE-WEDDING LOVESHOOT

Scroll Naar Beneden

PRE-WEDDING LOVESHOOT VAN CASAMIENTO CREATIONS

Ideaal als aankondiging, trouwuitnodiging, programmaboekje of decoratie op jullie trouwdag.

ONGEDWONGEN SFEER

Wij vinden het belangrijk dat onze foto's & films puur en "echt" zijn. Wij laten in onze beelden het koppel naar voren komen zoals ze daadwerkelijk zijn, geen geforceerde situaties; wij houden van de spontane momentjes.

PHOTOS MADE WITH LOVE BY CASAMIENTO

HELEMAAL OP ELKAAR INGESPEELD

Een pre-wedding (love)shoot is de perfecte manier om aan ons als foto-/videografen te wennen, voorafgaand aan jullie trouwdag. Helemaal op je gemak zijn al voor jullie bruiloft begint, dan krijg je de mooiste spontane trouwfoto’s.

WIJ

FOTOGRAFEREN MET TWEE 

Wij komen altijd met twee. Wij beschikken beide over vakkennis en hebben ervaring met zowel film als fotografie. Hierdoor kunnen wij snel schakelen, vullen wij elkaar perfect aan en missen wij geen belangrijke of spontane momenten. 

 

Wij komen met twee camera’s en maken gebruik van twee camerastand-punten. Zo kunnen we veel verschillende shots maken en is het beeld interessanter en dynamischer om naar te kijken.  Grootste voordeel is dat we op 2 plaatsen tegelijk kunnen zijn.

Bij ons krijg je de foto's in een digitaal album aangeleverd, zodat jullie jullie lovestory kunnen herbeleven. Wij vinden het mooi om emotie naar voren te laten komen, en proberen de spontane momentjes te "vangen" in onze foto's

STORY 

TELLING

Scroll Naar Beneden

ALL IN ONE

Wij fotograferen, filmen en doen de make-up allemaal in 1. Zo voorkom je dat je afhankelijk bent van meerdere personen op jullie bruiloft. Wij komen graag bij jullie langs voor een persoonlijk gesprek om jullie wensen te bespreken! Een overzicht van de diensten die wij bieden vind je bij onze pakketten.

CASAMIENTO CREATIONS

Featured on

Bruidsfotograaf | Videograaf Noord-Holland

Bruidsfotograaf | Videograaf Zuid-Holland

KvK 76086739

info@casamientocreations.com

©2020 by CASAMIENTO CREATIONS

Zankyou.jpg

ThePerfectWedding.nl