Our story

Niet alleen fotografen of cinematografen maar storytellers, dat is hoe wij, Laura en Melanie, onszelf liever noemen. Door onze achtergrond in mode en journalistieke fotografie en film weten wij op ongedwongen wijze de mooiste foto's en films te creëren zonder te veel te regisseren.

 

Wij hebben elkaar in de modellen branche leren kennen en kwamen er na gezamenlijke modellen klussen beide al snel achter dat achter de camera staan in plaats van er voor, ons veel meer creatieve vrijheid en voldoening geeft.

 

Door onze gedeelde passie voor content maken en de 9-5 ratrace vermijden, zijn wij uiteindelijk samen gaan reizen. Tijdens een van deze reizen, naar Spanje, is zo "Casamiento Creations" ontstaan.

 

"Casamiento" is Spaans voor "bruiloft"!

Aangezien wij elkaar al jaren, en dus door en door kennen, hebben wij aan één blik genoeg en kunnen wij elkaars specialiteiten perfect aanvullen. En omdat wij altijd samenwerken, zijn beide foto-/videografen van elk detail op de hoogte. Iets wat andere foto-/videografen zelden tot nooit kunnen garanderen. Dit is één van de grootste voordelen die Casamiento zo uniek maakt. Dit geeft zekerheid en neemt veel extra en onnodige stress weg in aanloop naar jullie grote dag.

Nationaal & internationaal inzetbaar

Onze studio's zijn in Amsterdam en Rotterdam, maar als trouwfoto-/videografen reizen we door heel Nederland (en buitenland!) om de mooiste bruidsreportages te creëren.

CASAMIENTO CREATIONS

Featured on

Bruidsfotograaf | Videograaf Noord-Holland

Bruidsfotograaf | Videograaf Zuid-Holland

KvK 76086739

info@casamientocreations.com

©2020 by CASAMIENTO CREATIONS

Zankyou.jpg

ThePerfectWedding.nl