lr-9_edited.jpg

Jouw speciale dag

VASTGELEGD IN EEN FOTOREPORTAGE

Scroll Naar Beneden

FOTOREPORTAGE VAN CASAMIENTO CREATIONS

In een fotoreportage van Casamiento komen alle highlights van jullie trouwdag voorbij.

ONGEDWONGEN SFEER

Wij vinden het belangrijk dat onze foto's puur en "echt" zijn. Wij laten in onze foto's het bruidspaar naar voren komen zoals ze daadwerkelijk zijn, geen geforceerde situaties; wij houden van de spontane momentjes.

PHOTOS MADE WITH LOVE BY CASAMIENTO

lr-17.jpg

WIJ

FOTOGRAFEREN MET TWEE 

Wij komen altijd met twee. Wij beschikken beide over vakkennis en hebben ervaring met zowel film als fotografie. Hierdoor kunnen wij snel schakelen, vullen wij elkaar perfect aan en missen wij geen belangrijke of spontane momenten. 

 

Wij komen met twee camera’s en maken gebruik van twee camerastand-punten. Zo kunnen we veel verschillende shots maken en is het beeld interessanter en dynamischer om naar te kijken.  Grootste voordeel is dat we op 2 plaatsen tegelijk kunnen zijn.

STORY 

TELLING

Wij vinden het mooi om emotie naar voren te laten komen in onze foto's. Dit kan in verschillende vormen en het maakt de reportage tot een mooi geheel.

 

Bij ons krijg je de foto's in een digitaal album aangeleverd, zodat jullie de dag van begin tot eind kunnen herbeleven. Een luxe handgemaakt fotoalbum, eigen trouwmagazine, losse geprinte foto's of een mooie usb box is ook mogelijk!

Scroll Naar Beneden

ALL IN ONE

Wij fotograferen, filmen en doen de make-up allemaal in 1. Zo voorkom je dat je afhankelijk bent van meerdere personen op jullie bruiloft. Wij komen graag bij jullie langs voor een persoonlijk gesprek om jullie wensen te bespreken! Een overzicht van de diensten die wij bieden vind je bij onze pakketten.

CASAMIENTO CREATIONS

Featured on

Bruidsfotograaf | Videograaf Noord-Holland

Bruidsfotograaf | Videograaf Zuid-Holland

KvK 76086739

info@casamientocreations.com

©2020 by CASAMIENTO CREATIONS

Zankyou.jpg

ThePerfectWedding.nl